Sluta stressa

Stressen lägger sig
Nu är det bara 87 dagar kvar tills det att vi står mitt emot varandra och säger ja, till frågan om vi vill slösa resten av våra liv på varandra. I alla fall är det så jag hoppas att det ska gå. Oj hjälp jag har inte alls tid att tänka på allt som kan gå fel om 87 dagar just nu. Nu får jag istället tänka på allt som kommer att gå bra. Exempelvis så litar jag helt och fullt på att allt som har med mat att göra kommer att gå som smort. Vi har hyrt in catering ifrån sundsvall, och vi var där förra veckan och frossade menyn. Bara det var ju hur kul som helst! Och såå gott! 
Jag tror att många brudar oroar sig för massor av saker som dom inte behöver oroa sig för, eftersom att dom ändå inte kan göra något åt det. Exempelvis detta. Det finns absolut ingenting jag kan göra eller påverka i hur detta går efter det att jag lagt det i deras händer. Och jag känner att man oroar sig ju ändå för en massa andra saker när det kommer till bröllopet som man faktiskt kan påverka, så varför inte fokusera på dom? 
Ett annat misstag som många brudar är, enligt mig, att de förväntar sig att det ska gå perfekt. Att ´ingenting kan gå fel på min brölllopsdag´. Desto fortare man inser att saker kommer att gå fel, frisören bränner en i nacken med locktängen, vinglas spills ut, någon trillar och blöder ner hela golvet, någon har ett förfärligt dåligt tal, någon kan inte reglerna och bär vitt, desto bättre. Och sen tror jag att det är viktigt att när dagen väl kommer, att man släpper all oro. För då har man redan gjort allt man kan så det är bara onödig energi att oroa sig!