Dags för lite planer

Ja nu är det hög tid att börja planera semestern och att ha något att göra, det finns ju så många olika alternativ till vad man kan hitta på. Och det är ju härligt att det är på det viset och att det finns så mycket man kan hitta på. Men det kan samtidigt göra det lite svårt att bestämma sig för vad man ska hitta på. 
Kul är det ju när man kan göra något som är kul men ändå inte kostar allt för mycket, man vill ju kunna njuta och inte bara vara helt förstöd över hur mycket ens semester kommer att kosta en.

Så vad kan man då hitta på?

Jo man kan jut faktiskt hyra buss i malmö om man känner för det. Det är ju hur kul som helst att fylla en buss med vänner och ha kul och bara slappa och åka runt omkring i landet och stanna på dom platser som man känner för och sen bara ta det lugnt och så vidare. 
Ja det finns så mycket valfrihet och möjligheter om man har en buss som man kan glida omkring med. Kanske stannar man vid nån härlig liten sjö och bara tare det lugnt och sen så åker man vidare för att hitta på något annat och så vidare.
Ja det är ett väldigt bra alternativ tycker jag och något som man border göra oftare och som fler borde passa på att göra. Det är något som inte behöver kosta för mycket men som samtidigt är hur kul som helst och så får ju alla ens kompisar plats och det är ju super kul om man kan få med så många som möjligt och att man kan ha kul ihop, ja det är verkligen något som är en bra grej som man borde tänka på att göra.